کار گشایی خیر اندیش صادق فعال و معتبر ، جهت اخذ ضمانتنامه و وام بانکی به اسناد مسکونی ، تجاری
اداری تهران ، کرج و مراکز استان ها از یک میلیارد تا صد میلیارد نومان بصورت اجاره یا مشارکت نیازمند
است :
➢ بدون واسطه با قرارداد رسمی
➢ باتضامین کافی
➢ در کوتاه ترین زمان ممکن
جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره زیر تماس بگیرید:
آشنایی با انواع سند ملک :
➢ سند رسمی
➢ سند ملکی مشاع
➢ سند ملکی شش دانگ
➢ سند ملکی مفروز
➢ سند ملکی وقفی
➢ سند ملکی المثنی
➢ سند ملکی عرضه و اعیان
➢ سند ورثه ای
➢ سند ملکی تفکیکی
➢ سند وکالتی
➢ سند ملکی معارض
➢ سند ملکی بنچاق
➢ سند ملکی شورایی
➢ سند منگوله دار
➢ سند ملکی رهنی
➢ سند مسکونی شش دانگ
➢ سند تجاری اداری
➢ سند دامداری
➢ سند زمین
سند رسمی :
در ماده 1248 قانون مدنی در تعریف سند آمده است که سند عبارت است از هر نوشته که در مقام دعوی یا دفاع قابل استناد باشد.کلمه سند در لغت نامه های فارسی به معنی نوشته ای که وام یا طلب کسی را معین سازد یا مطلبی را ثابت کند،تعریف شده است .
برای تعریف دقیق اسناد رسمی باید به ماده 1287 قانون مدنی مراجعه کرد که در تعریف آن نوشته است اسنادی که در اداره ی ثبت اسناد و املاک و یا دفاتر اسناد رسمی یا در نزد سایر مامورین رسمی ، در حدود صلاحیت آنها بر طبق مقررات قانون مدنی تنظیم شده باشند ؛ رسمی است. در ماده 1289 قانون مدنی در مورد تعریف سند عادی آمده است که غیر از اسناد مذکور در ماده ی 1287 . سایر اسناد، عادی است.
سند ملکی مشاع :
سند مشاع یکی از انواع سند رسمی در ایران است واژه ی مشاع در اصل به معنای شریک بودن است و برای سند زمانی استفاده می شود که یک ملک ، چند مالک داشته باشد . یا در تعریفی دیگر سند مشاع به سند ملکی گفته می شود که بین چند شریک تقسیم شده است . واژه ی مشاع از اشاعه می آید . سند مشاع سند رسمی ملکی است که دارای چند مالک باشد.
سدد ملکی شش دانگ :
به سندی که بصورت کامل به یک شخص تعلق داشته باشد ، سند شش دانگ گفته می شود . این نوع سند رسمی یکی از معتبر ترین اسناد در بین اسناد ملکی است . کلمه ی شش دانگ به معنای شش جهت است و منظور از شش دانگ ، شش جهت شمال ، جنوب ، شرق ، غرب ، بالا و پایین است .
کلمه های بالا و پایین به فضاهای بالا و زیرزمین دلالت دارد که نشان از مالکیت تام صاحب سند نسبت به ملک مربوطه دارد .مسائل حقوقی در مورد سند ملکی شش دانگ یکی از انواع سند رسمی است.
سند ملکی مفروز :
کلمه مفروز در اسناد در مقابل مشاع استفاده می شود مفروز از نظر قوانین ثبتی به این معنی است که شخصی قصد جدا کردن سهم خود در یک زمین مشاع را داشته باشد .
بطورمثال اگر چند نفر یک سند مشاعی را داشته باشند هر یک از این شرکاء بخواهد سهم خود را از این ملک را جدا کرده و بصورت منفرد برروی آن ساخت و ساز کند ، باید آن ملک به نسبت سهم مشاعی مالکان میان آنان افراز شود . در بین انواع سند موجود در ایران ، سند مفروز یکی از پیچیده ترین در نوع خود است.
سند ملکی وقفی :
سند وقتی سندی است که صاحبان ملک یا زمین یا هر چیز دیگری ، آن ها را وقف کرده و اداره ی اوقاف این ملک ها را بصورت 99 ساله به دیگران منتقل می کند و از آن ها اجاره می گیرد .
سند ملکی المثنی :
اگر به دلایل مختلف نظیر دزدیده شدن سند ، آتش سوزی و یا سیل سند رسمی ملک مفقود شود ، صاحب ملک با در دست داشتن مدارک مورد نیاز باید درخواست سند رسمی المثنی دهد.
سند ملکی عرصه و اعیان :
نام این سند برای متقاضیان خرید خانه در تهران و یا خرید خانه در شهرهای بزرگ آشناست. چرا که در این شهرها بیشتر منازل مسکونی از نوع واحد های آپارتمانی هستند که عرصه و اعیان دارند.
سند ورثه ای :
یکی دیگ ر از انواع سند موجود در کشور ، سند ورثه ای است . بعد از فوت مالک ، مال او به وراث می رسد . وارثان می توانند با تسلیم نمودن مدارک به اداره ثبت مربوطه ، به اندازه سهم الارث خود درخواست صدور سند مالکیت کنند.
سند ملکی تفکیکی :
همان طور که از کلمه تفکیک ه م پیدا است این سند معمولاً بر ملکی دلالت دارد که بین چند نفر تقسیم شده است . و قسمت های تقسیم شده هر کدام در قالب یک سند از هم تفکیک شده اند .
سند های تفکیک شده مربوط به املاکی هستند که چند نفر در مالکیت آن ها باهم شراکت دارند و این سند ها مسائل حقوقی مربوط به خود را دارند .
سند وکالتی :
سند وکالتی به سندی می گویند که به نام شخص یا اشخاص دیگری به عنوان وکیل فروشنده اصلی تنظیم شده باشد. گاهی اوقات ممکن است به هر دلیلی از جمله بیماری ، فوت و… یک با چند نفر از سوی یک نفر وکالت داشته باشد.
سند ملکی معارض :
اگر برای یک ملک مشخص با حد و حدود تعریف شده و دو سند رسمی با نام ها و تاریخ متفاوت صادر شده باشد ، به آن سند رسمی معارض می گویند. با توجه به تبصره ماده 5 لایحه قانونی در مورد اشتباهات ثبتی و اسناد مالکیت معارض ، دادگاه بعد بررسی های لازم هر یک از دو سندی را که تعرض در ملک دیگری داشته باشد را حکم ابطال سند می دهد .
سند بنچاق :
در زمان های گذشته که نظام مدیریتی ثبت اسناد همانند امروز به صورت یکپارچه و الکترونیک نبود مردم برای توافق بین خودشان قراردادهایی را می نوشتند ، که بنچاق گفته می شد .
سند ملکی شورایی :
یکی دیگر از انواع سند کشورمان ، سند شورایی است. به سند عادی که توسط شورای محلی یک منطقه مهر شده باشد سند شورایی می گویند .
باید توجه داشت که این نوع سند به خاطر اینکه عادی محسوب می شود اعتبار سند رسمی را ندارد و برای تبدیل آن به سند رسمی باید مراحل بسیار زیادی در اداره های ثبت اسناد پشت سر گذاشته شود .
سند منگوله دار :
سند منگوله دار همانطور که از نام جالبش هم پیداست ، سندی است که یک منگوله دارد . در واقع سند های منگوله دار همان سندهایی هستند که با یک نخ و یک تکه سرب پلمپ شده اند.
سند ملکی رهنی :
بسیار پیش می آید که خریداران بخواهند در هنگام خرید خانه ، از وام و تسهیلات بانکی استفاده کنند در این حالت سند برای مدتی که قرار است وام پرداخت شود ، در رهن بانک نگه داشته می شود و این مسئله در خود سند هم قید می گردد.
منظور از رهن سند در نزد بانک ، گرو ماندن آن نیست ، بلکه صرفاً در خود سند قید می گردد که این سند تا تاریخ معین در رهن بانک است . آنگاه سند به خریدار تحویل داده می شود . اگر وام گیرنده نتواند در موعد مقرر وام خود را پرداخت کند . بانکی که سند در رهن آن است ، حق دارد که ملک را تصاحب کند .
سند مسکونی شش دانگ :
معمولا سرمایه گذاران به اسناد مسکونی با پایان کار شهرداری که عمر زیر ده سال دارند سرمایه آزاد پرداخت می کنند.
کسانی که پس از دریافت مفاصا حساب از شهرداری و وزارت دارایی و نامه از اداره ثبت و اسناد کشور بین پنجاه تا هفتاد درصد ارزش سرمایه آزاد پرداخت میشود.
سند تجاری و اداری :
پرداخت سرمایه آزاد به روی اسناد تجاری و اداری توسط سرمایه گ ذاران پرداخت می شود . اسناد تجاری و اداری باید سرقفلی و مالکیت هر دو باهم باشد که پرداخت سرمایه آزاد انجام شود در ضمن ملک های تجاری و اداری حتماً باید از شهرداری و دارایی و بیمه سازمان تامین اجتماعی و اصناف حتماً باید جواب استعلامات گرفته شود و تحویل دفترخانه اسناد رسمی شود و پرداخت سرمایه آزاد به ارزش واقعی سند بین چهل تا پنجاه درصد پرداخت خواهد شد.
سند دامداری : پرداخت سرمایه آزاد به روی اسناد دامداری ) گاوداری ، مرغ داری ، پرورش گوسفند ، پرورش بوقلمون ، پرورش شتر مرغ ، پرورش ماهی ، پرورش قارچ ، پرورش بلدرچین ، پرورش قرقاول ، پرورش زالو . پرداخت سرمایه آزاد روی اسناد دامداری هرچقدر ارزش داشته باشد بین سی درصد تا چهل درصد ارزش سرمایه پرداخت می شود و باید از جهاد کشاورزی و دارایی و سازمان اسناد املاک کشور استعلامات لازم را گرفته و تحویل دفتر خانه اسناد رسمی نمایید.
سند زمین :
پرداخت سرمایه آزاد روی اسناد زمین پرداخت می شود زمین ها با کاربری متفاوت می باشد. پرداخت سرمایه آزاد هر چقدر ارزش داشته باشد بین ده تا بیست درصد ارزش سرمایه پرداخت می شود و برای دریافت سرمایه باید استعلامات دارایی و شهرداری و زمین شهری گرفته شود. به اسنادی که به آن ها سرمایه آزاد پرداخت می شود در دفتر خانه اسناد رسمی در رهن قرار می گیرد .